ATS Scandinavia

ATS Scandinavia AB grundades 2001 som ett dotterbolag, men med ett helt annat syfte (helikoptrar till Försvarsmakten). Sedan en tid ligger fokus på golvplattor samt tillbehör för vissa sportbilar. I synnerhet 911 Turbo, GT3, GT4 och Boxster/Cayman.

Porsche tillverkar förmodligen kanske världens mest genomarbetade och funtionellt designade sportbilar. Nyss fyllda 70 år är Porsche och dess varumärke starkare och mer accepterat än någonsin samtidigt som Porsche Sverige sätter nya försäljningsrekord. 

Med ett personligt och genuint intresse för Porsche sedan 80-talet har mitt modellval med åren klarnat. GT3 med sugmotor som varvar 9000. Men alla Porschar, från 356 till Taycan, har sin charm och en unik gemensam ursprungskaraktär och historia skapat av Ferdinand Porsche.

Fabspeed Motorsport är mycket välkända framför allt i USA för sina väldesignade grenrör och sportavgassystem. IPD  marknadsför sina unika plenums och y-pipes själva samt tillsammans med Fabspeed och andra som Sharkwerks, 911Design, FVD och Cargraphics

För Porsche relaterade produktmontage rekommenderar vi Porsche Center Helsingborg och Porsche Service Center Haninge. Men även andra PC kan eftermontera de flesta typer av komponenter och produkter. Premium Tech (samma lokal som Premium Cars i Gustavsberg) är kompetenta och har erfarenhet av de flesta superbilar.  

I många fall kan montage göras av den händige på ett par timmar till 1 dag med rätt verktyg och viss noggrannhet