ATS Scandinavia

ATS för premium sportbilsprodukter till 911, 718, 981 och 964!

Porsche tillverkar förmodligen kanske världens mest genomarbetade och funktionellt designade sportbilar. Nyss fyllda 75 år är Porsche och dess varumärke starkare och mer accepterat än någonsin samtidigt som Porsche Sverige sätter nya försäljningsrekord. 

Med ett personligt och genuint intresse för Porsche sedan 80-talet har mitt modellval med åren klarnat. GT3 med sugmotor som varvar 9000. Men alla Porschar, från 356 till Taycan, har sin charm och en unik gemensam ursprungskaraktär och historia skapat av Ferdinand Porsche.

Fabspeed Motorsport är mycket välkända framför allt i USA för sina väldesignade grenrör och sportavgassystem. Elephant Racing är välkända för sina robusta, genomtänkta och hållbara chassiprodukter till alla typer av Porschar. Storsäljare är framför allt topplagringar med ökad justering av camber för bättre instyrning vid tex bankörning. Även ställbara undre länkarmar är populära och eliminerar chims. 

För Porsche relaterade produktmontage rekommenderar vi Porsche Center Helsingborg och Porsche Service Center Haninge. Men även andra PC kan eftermontera de flesta typer av komponenter och produkter.   

I många fall kan montage göras av den händige på ett par timmar till 1 dag med rätt verktyg och viss noggrannhet